Feestganger zwaar mishandeld, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Feestganger zwaar mishandeld, politie zoekt getuigen

Delft - Een 19-jarige student uit Delft is zondag 1 april op de hoek van de Spoorsingel met de Buitenwatersloot in Delft zwaar mishandeld door vier mannen. De politie zoekt getuigen van deze mishandeling.


Het slachtoffer was gekleed in een rokkostuum en liep na afloop van een studentenfeest op weg naar huis, toen hij ter hoogte van de kruising Spoorsingel met de Buitenwatersloot tegen zijn rug werd geduwd en aangesproken. Uit het niets kreeg de student direct een vuistslag in zijn gezicht. Hij draaide zich om en zag vier mannen staan. Nog voordat hij iets kon doen, kreeg hij opnieuw van een van de mannen een vuistslag, nu op zijn oog. Om zich te verdedigen sloeg het slachtoffer deze man op zijn mond. Daar lieten de mannen het niet bij zitten. Weer gaf een van hen de student een vuistslag. Een van de mannen vond het op dat moment blijkbaar genoeg, met de opmerking "hij heeft genoeg gehad, laten we wegwezen" rennen de vier mannen weg de Coendersstraat in. Mogelijk richting het station van Delft. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gegaan. Onderzoek wees uit dat de student een gebroken jukbeen en oogkas heeft opgelopen. Vrijdag moet hij geopereerd worden.

Signalement van de vier mannen luidt:

dader 1: getinte man van 18-22 jaar oud,  mogelijk van Noord-Afrikaanse afkomst, ongeveer 1.80m lang. Hij had kort zwart opgeschoren haar en droeg enigszins 'hoog op zijn hoofd' een zwart met groene pet

dader 2: blanke man van 18-22 jaar oud, ongeveer 1.80m lang. Hij had kort blond haar, een oorbel in zijn linkeroor en droeg een zwarte glanzende winterjas

dader 3: blank man van 18-22 jaar oud. Deze man droeg een rode jas

dader 4: van deze man kan het slachtoffer zich helaas geen signalement herinneren

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.