Vrouw beroofd in haar woning, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Vrouw beroofd in haar woning, politie zoekt getuigen

Den Haag - De recherche onderzoekt de beroving van een 73-jarige Haagse vrouw en is op zoek naar getuigen. Enkele nog onbekenden beroofden de vrouw in haar woning aan de Van Brakelstraat op donderdag 17 mei omstreeks 16.00 uur.


Twee jongedames belden bij de vrouw aan en zeiden haar te kennen. Het slachtoffer liet de twee binnen en zat in de woonkamer met ze te praten toen het haar opviel dat de voordeur nog openstond. Kort daarna hoorde de vrouw gestommel op de boven verdieping. Kort daarop zijn de twee jongedames vertrokken en ontdekte het slachtoffer dat ze beroofd was. De recherche sluit niet uit dat er één of meer mensen in de woning van het slachtoffer zijn geweest buiten de twee vrouwen.

Signalement van de vrouwen:

Blanke vrouw tussen de 18 en 20 jaar oud, slank postuur, donker halflang haar droeg een donker jurkje.

Blanke vrouw tussen de 18 en 20 jaar oud, donker half lang haar in een staart, gezet postuur, droeg een dronkere blouse met een rok.

 

Tips? Bel de politie!
Heeft u iets gezien rondom de woning op het tijdstip van de beroving? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Karnebeek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.