Politie houdt vijf verdachten aan bij steekincident | Regio15.nl

Politie houdt vijf verdachten aan bij steekincident

Den Haag - De politie hield vlak na middernacht op woensdag 23 mei aan de Klopsteen vijf Hagenaars aan in de leeftijd van 18 tot 21 jaar op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident. Bij het incident raakte een 25-jarige Hagenaar gewond. De GGD vervoerde het slachtoffer naar het ziekenhuis, zijn toestand is stabiel.


Agenten ontvingen een melding van een steekincident en troffen het slachtoffer op de grond aan. De Hagenaar was op dat moment wel aanspreekbaar en is spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn toestand is op dit moment stabiel. De vijf aangehouden verdachten stonden in de buurt van het slachtoffer. Zij zullen allen worden gehoord. De recherche onderzoekt het incident en is op zoek naar getuigen.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van dit steekincident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Ypenburg - via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.