Overval op kiosk, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Overval op kiosk, politie zoekt getuigen

Voorburg - Twee nog onbekende negroïde mannen overvielen donderdagmiddag 24 mei omstreeks 15.40 uur een kiosk aan het Stationsplein. Het tweetal bedreigde de medewerkster met een wapen en namen voor een nog onbekend bedrag aan goederen weg.


Na de overval vluchtte het tweetal in onbekende richting. De politiehelikopter werd ingezet om in de omgeving te zoeken, ook werd een Burgernetactie gestart. Op het tijdstip was er veel publiek aanwezig die wellicht belangrijke informatie heeft, de recherche komt hier graag mee in contact.

Signalement van de verdachten
Beide negriode mannen van ongeveer 1.70 m lang, één van beiden droeg een licht gekleurde jas, de andere een donkere jas. Beiden droegen een spijkerbroek. Tevens hadden zij een grote zwarte weekend tas bij zich.

 

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval. Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Of heeft u de twee mannen kort voor de overval in de buurt van de kiosk zien lopen? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam – Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.