Vrouw slachtoffer poging straatroof, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Vrouw slachtoffer poging straatroof, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een 18-jarige vrouw werd 30 mei rond 20:00 uur het slachtoffer van een poging straatroof in de Delftselaan in Den Haag. Uit het niets probeerden de verdachten de tas en telefoon van de vrouw afhandig te maken.


De vrouw liep op het trottoir van de Delftselaan ter hoogte van de Van Damstraat met haar mobiele telefoon in haar hand. Plotseling werd zij ingehaald door één van de verdachte. Hij begon meteen aan haar mobiele telefoon en haar tas te trekken. Het slachtoffer gaf niet toe en begon te schreeuwen. Hierop liet de verdachte los en kwam er uit het niets en tweede jongen bij hem staan. Beide mannen gingen ervandoor naar de Van Damstraat.

Signalement
De man die de vrouw probeerde te bestelen was vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst en tussen de 20 en 22 jaar, met een normaal postuur. De man is ongeveer 1.65 m. lang. Hij heeft kort haar, met opgeschoren zijkanten. Hij droeg een wit T-shirt met opdruk, blauwe jeans en sportschoenen. De tweede verdachte is vermoedelijk ook van Noord-Afrikaanse afkomst en tussen de 20 en 25 jaar, met een slank postuur en donker haar. Deze man is ongeveer 1.80 m. lang. Hij droeg een T-shirt met opdruk en een spijkbroek. De verdachte had opvallende tanden.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze poging straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.