Politie zoekt getuigen ongeval motorrijder Prinsegracht | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen ongeval motorrijder Prinsegracht

Den Haag - De politie is op zoek naar de trampassagier die op zaterdag 19 mei rond 19.40 uur een 24-jarige motorrijder door nog onbekende oorzaak met zijn motor zag botsen op een geparkeerde personenauto. De trampassagier informeerde de trambestuurder die direct de politie alarmeerde. De Haagse motorrijder ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis.


Op het moment van het ongeval passeerde een tram komend van de Grote Marktstraat rijdend in de richting van de Lijnbaan. In die tram zat een passagier die het ongeval zag gebeuren en de trambestuurder informeerde. De politie komt graag in contact met deze trampassagier die tot nog toe onbekend is gebleven.

Tips? Bel de politie!
Bent u de trampassagier die de trambestuurder geïnformeerd heeft over het ongeval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek naar dit ongeval? Neemt u dan contact op met bureau Verkeer of met de recherche van bureau Jan Hendrikstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.