Twee vrouwen slachtoffer van straatroof, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Twee vrouwen slachtoffer van straatroof, politie zoekt getuigen

Den Haag - Drie nog onbekende jongens beroofden donderdag 31 mei twee Haagse vrouwen (60 en 65) van hun tas op de Papegaailaan in Den Haag. De politie onderzoekt de beroving en is daarbij op zoek naar getuigen.


De slachtoffers liepen rond 11.40 uur naast elkaar op de Papegaailaan toen twee jongens op de fiets langsreden en één van de tassen afpakten. In de tas zaten de portemonnees van beide slachtoffers. De jongens fietsten hard door in de richting van de Kanarielaan. Een getuige zag dat ze de tas ondertussen weggooiden in de bosjes op de Eksterlaan tegenover het ziekenhuis. De slachtoffers hebben hun tas weer terug, alleen de portemonnees zijn weggenomen.

Signalement
Beide jongens hebben een negroïde uiterlijk. Van de bestuurder van de fiets is een duidelijk signalement bekend. De jongen is ongeveer 17 jaar oud en rond de 1.70 m. Hij heeft bolle ogen, volle lippen en een gladde huid. Deze verdachte heeft een afro-kapsel.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.