Hagenaar aangehouden voor mishandeling | Regio15.nl

Hagenaar aangehouden voor mishandeling

Voorburg - Een 31-jarige Hagenaar meldde zich maandag 18 juni op een politiebureau nadat hij eerder op de dag een man had mishandeld op de Mgr. Van Steelaan.


Een cassiere van een supermarkt reed om 10.45 uur per ongeluk met een winkelwagentje lichtjes tegen een voet van de Hagenaar. Haar excuses bleken niet voldoende. Een 57-jarige Voorburger trachtte de Hagenaar te kalmeren door op een rustige toon op hem in te praten. Dit bleek niet te helpen. Buiten de winkel werd de Voorburger opgewacht door de Hagenaar, waarna een woordenwisseling plaatsvond.

Mishandeling
De Hagenaar, een bekende geweldpleger, gaf de Voorburger in aanwezigheid van diverse getuigen een karatetrap en sloeg nog enkele keren op hem in. Het slachtoffer liep daarbij hoofdletsel op en verloor tijdens de mishandeling het vingertopje van een pink. De verdachte ging er na de mishandeling vandoor. Agenten stelden een onderzoek in de woning van de verdachte in, maar troffen hem daar niet aan. In de loop van de dag meldde de verdachte zich in een politiebureau. De man werd aangehouden en zit nog vast. Tijdens een verhoor bekende hij de mishandeling. De verdachte wordt donderdag 21 juni geleid voor een rechter-commissaris.