Jeugdige dief steelt tas uit fietsmand, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Jeugdige dief steelt tas uit fietsmand, politie zoekt getuigen

Wateringen - Een jongen van circa 13 jaar nam woensdag 20 juni om 20.30 uur op het Waterpark een handtas weg. De recherche onderzoekt daarbj de zaak en is daarbij op zoek naar getuigen.


Het slachtoffer fietste met haar dochtertje over de stoep van het Waterpark toen haar dochter met haar fietsje viel. De vrouw stopte met haar fiets om haar kind te helpen. Haar fiets zette ze op de stroep en vervolgens liep ze enkele meters terug naar dochter. Een ongeveer 13-jarige jongen liep naar de fiets van de vrouw en pakte haar handtas uit de fietsmand. Met de tas rende de verdachte weg in de richting van het Meloenpad en de Fruitlaan. De recherche onderzoekt de zaak en is daarbij op zoek naar getuigen.

Signalement verdachte:
Jongen met een blanke huidskleur van ongeveer 13 jaar. De jongen heeft donkerkleurig haar en een slank postuur. Hij droeg een blauwe spijkerbroek een korte zwarte jas met een rode verticale streep aan de voorzijde.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.