Auto's bekrast en in brand gestoken, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Auto's bekrast en in brand gestoken, politie zoekt getuigen

Den Haag - Twee auto's gingen in de nacht van donderdag op vrijdag 29 juni op het Carry van Bruggenhof in vlammen op en dertien andere auto's werden bekrast. De politie is op zoek naar getuigen.


De politie kreeg om 05.05 uur de melding dat op het Carry van Bruggenhof een auto zou branden. Toen de politie in de straat kwam, stond de auto in lichterlaaie. Buurtbewoners vertelden de agenten dat even verderop een tweede auto zou branden.

De brandweer bluste de brand en tijdens het onderzoek naar mogelijke daders, wezen buurtbewoners de agenten op een aantal auto's die bekrast waren. In totaal stonden dertien auto's in de straat die bekrast waren.

De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen. Heeft u gezien wie deze auto's in brand heeft gestoken of bekrast? Of heeft u anderszins informatie die de politie kan helpen de dader(s) te vinden? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Beresteinlaan via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.