14-jarige beroofd, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

14-jarige beroofd, politie zoekt getuigen

Den Haag - Twee nog onbekende jongens beroofden maandag 6 augustus een 14-jarige Haagse jongen van zijn mobiele telefoon op de Haagsche Bluf in Den Haag.


Het slachtoffer was samen met een vriend op de Haagsche Bluf. Ze liepen richting de Nieuwstraat toen de twee verdachten hem om de tijd vroegen. De jongen haalde zijn mobiele telefoon tevoorschijn om naar de tijd te kijken en werd toen hard in zijn kruis geslagen. Hierbij namen de verdachten de mobiele telefoon van het slachtoffer af. Vervolgens rende één verdachte weg richting de uitgang van de Venestraat. De tweede verdachte rende weg in de richting van de Gravenstraat.

Signalement
Beide mannen hebben een blanke huidskleur en 16 à 17 jaar. Verdachte nummer 1 is ongeveer 1.70 m. lang en heeft kort blond haar. Hij droeg een zwarte broek en een grijze hoody (trui) met capuchon. Op zijn hoofd droeg hij een zwarte pet met rechte voorkant. Hij heeft een slank postuur. De tweede verdachte is ongeveer 1.60 m. lang en heeft blond haar. Hij was geheel in het zwart gekleed en heeft een breed postuur.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Jan Hendrikstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.