Man mishandeld met metaal voorwerp, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Man mishandeld met metaal voorwerp, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een nog onbekende man ging maandag 13 augustus een 44-jarige Haagse man te lijf met een metaal voorwerp. Hij beroofde de man van zijn ketting en mobiele telefoon. Het slachtoffer ging voor onderzoek naar het ziekenhuis, maar is inmiddels weer thuis.


Het slachtoffer kwam lopend terug van de sportschool. Hij liep op de kruising van de Wesselsstraat met de Boerenstraat toen een nog onbekende man hem inhaalde en nadrukkelijk aankeek. Het slachtoffer kende hem niet en liep door. Een aantal seconden later werd het slachtoffer diverse keer van achteren op zijn hoofd geslagen. Hij kwam ten val en zag de man staan die hem eerder had ingehaald. De verdachte ging er vervolgens rennend vandoor richting het Boerenplein. Het slachtoffer werd direct naar het ziekenhuis vervoerd. De man heeft verschillende gaten in zijn hoofd en blauwe, pijnlijke plekken in zijn gelaat. Het gaat inmiddels beter met hem. Eenmaal thuis merkte hij dat zijn ketting en mobiele telefoon weg waren.

De politie zoekt…
Verschillende omstanders hebben met de familieleden van het slachtoffer gesproken. Vooralsnog is het onbekend wie deze omstanders zijn. De politie wil graag met deze omstanders in contact komen. Weet jij wie deze omstanders/getuigen zijn of heb je informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.