No mercy, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

No mercy, politie zoekt getuigen

Den Haag - Twee nog onbekende jongens mishandelden woensdag 28 augustus een 56-jarige man op de Delftselaan. De verdachten zaten aan de fiets van zijn dochter (26) en daar sprak het slachtoffer hen op aan.


Rond het middaguur merkte het slachtoffer de jongens op. Ze liepen met z’n drieën op de Delftselaan en stopten bij de fiets van zijn dochter. Hij liep naar buiten om er wat van te zeggen en kreeg zonder pardon een paar fikse tikken op zijn neus van twee van de jongens. Ook werd hij uitgescholden. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gegaan voor controle, daar hij vermoedelijk ook een klap op zijn hoofd kreeg.

Signalement
De verdachten hielden zich op bij de fiets. Ze zijn vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst en hebben een lichtgetinte huidskleur. Dader 1 is ongeveer 25 jaar oud, heeft kort, zwart haar en een normaal postuur. Hij is ongeveer 1.80 m. lang en droeg ten tijde van de mishandeling een spijkerbroek en een trainingsjack. Dader 2 is ongeveer 23 jaar oud en zijn korte, zwarte haar is aan de zijkanten opgeschoren. Hij is ongeveer 1.75 m. lang en heeft een normaal postuur. Hij droeg ten tijde van de mishandeling een spijkerbroek en een T-shirt.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.