Zware mishandeling vrouw, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Zware mishandeling vrouw, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een 30-jarige Haagse raakte in de vroege ochtend van zondag 2 september zwaargewond toen zij op de Nunspeetlaan uit het niets verschillende klappen op haar hoofd kreeg. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.


De Haagse ging na een avondje stappen in de binnenstad van Den Haag naar huis. Uit het niets sloeg een nog onbekende man de vrouw voor haar woning op de Nunspeetlaan meerdere keren met een slagvoorwerp op haar hoofd. Op het moment dat de vrouw begon te gillen, vluchtte de dader in de richting van de Dierenselaan. Ambulancepersoneel bracht de vrouw naar het ziekenhuis. Na behandeling aan een hoofdwond en een gebroken vinger mocht de vrouw weer naar huis.

Signalement
Van de dader is een summier signalement bekend. Hij was lichtgetint, in de leeftijd tussen de 25 en 35 jaar en ongeveer 1.75 meter lang. Hij had zwart haar en droeg een donker korte leren jas.

Tips? Bel de politie
De recherche heeft de zware mishandeling in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest van de mishandeling? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met de recherche van Bureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.