Bejaarde vrouw opgelicht, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Bejaarde vrouw opgelicht, politie zoekt getuigen

Delft - Twee nog onbekende personen wisten dinsdag 4 september van een 85-jarige vrouw haar bankpas te ontfutselen en namen vervolgens met die pas een groot bedrag van de vrouw op. De politie onderzoekt de zaak en is daarbij op zoek naar getuigen.


Het slachtoffer pinde omstreeks 14.40 uur in de supermarkt aan de Van Foreestweg een geldbedrag en daarna ging zij boodschappen doen. Toen de vrouw daarmee klaar was en naar huis ging, werd zij in de hal van haar flat aangesproken door een man en een vrouw. Beiden wisten de vrouw dusdanig af te leiden en in de war te brengen dat zij haar pinpas buit wisten te maken. Later in de middag werd de vrouw gedupeerd doordat er  meerdere grote geldbedragen van haar rekening werden afgeschreven. De recherche stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen.

Van de twee daders is het volgende signalement bekend: 
Man licht getinte huidskleur, leeftijd circa 45 jaar. 1.70 mtr lang. Hij heeft een normaal postuur en een verzorgd uiterlijk. De andere persoon is een vrouw. Zij heeft ook een licht getinte huidskleur, circa 40 jaar en 1.70 mtr lang. Zij heeft donkerblond haar.

Tips? Bel de politie!
Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.