Politie zoekt getuigen van overval Action | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen van overval Action

Den Haag - Een nog onbekende man overviel woensdagavond 19 september warenhuis Action op de Laakweg in Den Haag. Dezelfde avond hield Politie Haaglanden een verdachte aan, op verdenking van betrokkenheid bij de overval.  Het onderzoek gaat onvermindert voort en daarom is de recherche van Bureau Laak op zoek naar getuigen. 

De overvaller drong rond 20.20 uur de winkel binnen. Op dat moment waren er geen klanten aanwezig, wel meerdere medewerkers. Één van hen bedreigde hij met een vuurwapen. Met een geldbedrag ging de man er vervolgens vandoor. Vermoedelijk vluchtte hij op een fiets in de richting van de Mercuriusweg. Het gaat om een blanke man, van ongeveer 1.80 mtr. Hij droeg donkere kleding en een zwarte dikke winterjas. Over zijn hoofd droeg hij een witte bivakmuts.

Direct na de overval startten rechercheurs van Bureau Laak en het speciale overvallenteam een uitgebreid onderzoek. In de loop van de avond hielden zij gezamenlijk een verdachte aan, op verdenking van betrokkenheid bij de overval. Het onderzoek naar de identiteit van de overvaller gaat onvermindert voort.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Belt u dan met de recherche van Bureau Laak op 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met 0800-7000.