Vrouw (23) mishandeld, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Vrouw (23) mishandeld, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een nog onbekende man mishandelde woensdag 26 september een 23-jarige Haagse vrouw op het Hobbemaplein. De vrouw sprak de verdachte aan op zijn roekeloze rijgedrag en werd hierop afgerekend.


Het slachtoffer liep omstreeks 18.30 uur richting de tramhalte op het Hobbemaplein. Hier zag ze dat de verdachte bijna tegen een andere auto opreed. Ze besloot de bestuurder hierop aan te spreken. De man apprecieerde dit niet, stapte uit en spuugde in het gezicht van de tegenstander. Vervolgens ontstond er een handgemeen, waarbij het slachtoffer hard in haar buik en op haar hoofd werd geslagen. Vervolgens stapte de verdachte weer in zijn auto en reed hard weg.

Signalement
De verdachte is tussen de 18 en 25 jaar en is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij heeft een normaal postuur en zwart haar met stekels. De man heeft een opvallend vierkant hoofd met lichte baardgroei. Hij droeg een zwarte jas met capuchon en een spijkerbroek.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.