Na een achtervolging beroofd in woning, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Na een achtervolging beroofd in woning, politie zoekt getuigen

Den Haag - Twee nog onbekende jongens achtervolgden woensdag 26 september een 51-jarige Hagenaar naar zijn woning in de Juffrouw Idastraat. Daar beroofden ze hem van zijn persoonlijke eigendommen.


Het slachtoffer liep om 20.45 uur van zijn werk op de Molenstraat naar zijn woning aan de Juffrouw Idastraat. Al vanaf het werk werd de man achtervolgd door de verdachten, die steeds contact met hem zochten. Toen het slachtoffer voor zijn woning stond werd hij aangesproken. Één van de verdachten gaf hem een harde duw. Vervolgens beroofde hij het slachtoffer van zijn portemonnee en sprong achterop de fiets bij zijn handlanger. Die stond verderop in de straat. Ze zijn weggefietst de Juffrouw Idastraat uit, linksaf Prinsestraat op.

Signalement
De verdachte die de man beroofde is tussen de 19 en 24 jaar oud en is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij heeft een slank postuur en is tussen de 1.80 m. en 1.85 m. lang. Hij heeft kort, zwart haar. Van de tweede verdachte is geen signalement bekend.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Jan Hendrikstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.