Meisje beroofd van fiets, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Meisje beroofd van fiets, politie zoekt getuigen

Zoetermeer - Twee jongens beroofden donderdag 27 september rond 13.30 uur een 14-jarig meisje van haar fiets. De politie stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen.


Het meisje fietste op haar donkerblauwe Gazelle damesfiets met fietstassen (krantentassen) achterop in de Timmermanshove toen door twee jongens werd aangesproken. Hierbij moest het meisje haar fiets afgeven. Na de beroving gingen de jongens er vandoor richting Meerzicht. Het meisje zag de verdachten voorbij de pizzeria aan de Justus van Effenhove gaan. Eenheden van de politie zochten direct naar de daders en de fiets, maar troffen niets aan.  

Eén van de verdachten was vermoedelijk een man met een Noord-Africaans uitterlijk. Hij was in het donker gekleed en is rond de zestien jaar oud. De andere jongen was donker getint, droeg een zwarte jas met capuchon en was eveneens rond de zestien jaar oud. 

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.