Auto-inbrekers aangehouden, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Auto-inbrekers aangehouden, politie zoekt getuigen

Voorburg - Agenten hielden zondag 4 november om 1.45 uur op de Van Watervlietstraat vier mannen, twee 16-jarigen uit Den Haag en Leidschendam en twee 18-jarigen uit Den Haag en Voorburg, aan als verdachten van auto-inbraak.


Een getuige belde de politie dat vier mannen in het donker gekleed zich verdacht ophielden bij geparkeerde auto's. De mannen zouden zijn weggelopen in de richting van de Pabstlaan. Ter hoogte van de Van Watervlietstraat zagen agenten vier mannen verdacht bij een auto staan die voldeden aan het opgegeven signalement. Bij het voertuig lag een ruitentikker op de grond. Agenten hielden de mannen aan en brachten hen voor verhoor naar het politiebureau.

Hier kwamen bij de fouilleringen van de verdachten diverse goederen tevoorschijn zoals kentekenbewijzen, groene kaarten en parkeerschijven. Uit onderzoek bleek dat deze uit voertuigen waren gestolen. Een van de verdachten had ook een steekwapen op zak. Het viertal zit nog vast.

Getuige geweest of slachtoffer? Doe aangifte
De recherche van politiebureau Leidschendam/Voorburg heeft de zaak in onderzoek en is daarbij op zoek naar getuigen of slachtoffers van auto-inbraken. Bent u de afgelopen periode slachtoffer geweest van auto-inbraak? Of bent u getuige geweest en heeft u zich nog niet gemeld bij de politie? Dan kunnen de rechercheurs uw aangifte of getuigenis goed gebruiken voor vervolging van dit viertal.