Mishandeling Henri Duparcplantsoen, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Mishandeling Henri Duparcplantsoen, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een nog onbekende man stak woensdag 14 november een 21-jarige Hagenaar in zijn been op het Henri Duparcplantsoen. Vermoedelijk naar aanleiding van te harde muziek bedreigde de verdachte het slachtoffer en zijn vrienden.

 

Omstreeks 20.50 uur liep het slachtoffer met twee vrienden vanaf de Oude Haagweg naar het Henri Duparcplantsoen. Ze liepen met muziek op over straat in de richting van de voetbalkooi. Daar aangekomen schreeuwde iemand iets onverstaanbaars naar het slachtoffer en greep hem vervolgens bij zijn keel. Hij zei iets over de muziek en probeerde de mobiele telefoon van een vriend van de slachtoffer af te pakken. Het lukte hem niet om de telefoon te pakken. Vervolgens stak hij met een mes in het been van het slachtoffer en nam hij de benen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gegaan, waar hij verschillende hechtingen in zijn been kreeg.

Signalement

De verdachte is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst en is 1.75 à 1.80 m. lang. Hij heeft zwart haar en droeg ten tijden van de overval een rode jas met daaronder een zwart t-shirt. Tevens droeg hij een spijkerbroek. De man had lichte baardgroei.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Loosduinen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.