Straatroof Joubertplantsoen, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Straatroof Joubertplantsoen, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een 18-jarige Hagenaar werd woensdagavond 14 november van haar mobiele telefoon beroofd op het Joubertplantsoen. Omstreeks 22.30 verliet het slachtoffer de bioscoop aan de Spuimarkt en vertrok zij richting huis. Tijdens haar terugreis werd ze beroofd.

Het slachtoffer vertrok van de Spuimarkt naar huis en stapte op de Brouwersgracht op tram 2. Op de Monstersestraat stapte ze uit. Terwijl ze op de Joubertstraat liep, pakte het slachtoffer zowel haar huissleutel als mobiele telefoon uit haar jaszak. Op dat moment pakt iemand haar van achter vast en griste de telefoon uit haar hand. De verdachte rende vervolgens weg in de richting van de Pretoriusstraat.

Signalement

De verdachte heeft een blanke huidskleur en een breed postuur. Hij is tussen de 1.70 m. en 1.80 m. lang en heeft kort haar. Hij droeg een zwarte jas en een blauwe spijkerbroek. Op zijn hoofd droeg hij een zwarte pet met een wit logo van het merk Nike.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.