Winkeldieven op gestolen fiets aangehouden | Regio15.nl

Winkeldieven op gestolen fiets aangehouden

Den Haag - Politieagenten konden zondag 2 december een man en een vrouw aanhouden die na het plegen van enkele winkeldiefstallen op een gestolen fiets vluchtten.

Uit een lingeriewinkel in de Palace Promenade in Scheveningen nam het duo enkele BH's weg zonder te betalen. Er ontstond een worsteling toen de  beveiligingsbeambte de vrouw in de kraag vatte en vervolgens kreeg de beveiliger een aantal van de gestolen BH's terug. Eerder had de beveiliging de fiets van de vrouw al afgepakt, toen bleek dat ze dievegge was.  De twee verdachten wisten vervolgens te ontkomen op één fiets.

Toch nog aanhouding

Ook in de slijterij aan de Gevers Deynootweg was een winkeldiefstal gepleegd, vermoedelijk door dezelfde verdachten. In de Willem Beukelszoonstraat troffen agenten een man en een vrouw die voldeden aan het signalement. Het duo is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. In de fietstas van het stel zat een fles drank die gestolen was bij de slijterij. Ook bleek dat de fiets waarmee de verdachten zijn gevlucht kort geleden gestolen was.