Vrijheid van korte duur na mishandeling | Regio15.nl

Vrijheid van korte duur na mishandeling

Den Haag - Agenten hielden woensdag 5 december rond 12.45 uur een 25-jarige man aan omdat hij meerdere mensen had mishandeld. De man was de dag daarvoor vrijgelaten uit een gevangenis in Zoetermeer.


Een getuige belde de politie omdat iemand een persoon mishandelde op de Isingstraat. Agenten troffen in de straat een slachtoffer, een 26-jarige Hagenaar, met diverse wonden in het gezicht aan. Hij verklaarde dat hij met een stuk hout was geslagen. Het slachtoffer wees een man, die nog in de buurt was, als dader aan. Agenten hielden vervolgens deze man aan.

Op dat moment sprak een tweede slachtoffer de agenten aan en vertelde dat hij ook was geslagen met een stuk hout door dezelfde man. De politie trof het stuk hout aan in een prullenbak en nam dit als bewijsmateriaal mee naar het politiebureau. Aan het politiebureau bleek dat in de ochtend ook een gemeentewerker mishandeld was door een man die voldeed aan hetzelfde signalement.

Later bleek dat de verdachte de dag ervoor was vrijgelaten uit een gevangenis in Zoetermeer. De recherche heeft de zaak in onderzoek. De 25-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, zit nog vast.