Politie zoekt getuigen van gewelddadige beroving | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen van gewelddadige beroving

Delft - De recherche van Bureau Delft onderzoekt een gewelddadige beroving waarbij een 36-jarige vrouw uit Delft zwaargewond raakte en is op zoek naar getuigen.

De politie ontving in de nacht van zaterdag op zondag 9 december omstreeks 3.45 uur een melding dat er een vrouw op de Koornmarkt lag die niet aanspreekbaar was. De beller kwam aangereden met zijn auto toen hij de vrouw zag liggen, hij twijfelde geen seconde en belde direct 112. Toen de vrouw bij kennis kwam verklaarde zij dat zij bij thuiskomst een onbekende man tegen de gevel van haar buren zag plassen. Zij sprak hem hierop aan, waarop de man haar tas uit haar handen trok. Het slachtoffer rende achter de berover aan, op de kruising met de Nickersteeg mishandelde de nog onbekende man de Delftse. Het slachtoffer verloor hierbij enkel tanden en raakte buiten bewustzijn, zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Signalement van de verdachte

Blanke man van ongeveer 18 jaar oud, sprak accentloos Nederlands, droeg een lichtkleurige broek en een jas met blauw en zwart tot over zijn heupen. De man had een zak patat in zijn handen.

Tips? Bel de politie!

De recherche van Bureau Delft onderzoekt deze geweldadige beroving, heeft u informatie die kan helpen bij het opsporen van de dader? Belt u dan met 0900 8844. Liever anoniem? Bel 0800 7000.