Taxichauffeur beroofd, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Taxichauffeur beroofd, politie zoekt getuigen

Voorburg - Een 38-jarige taxichauffeur maakte donderdag 13 december melding van een beroving. Een klant bedreigde de chauffeur en beroofde hem vervolgens van zijn geld

De klant stapte om 12.15 uur in nabij het Centraal Station in Den Haag en gaf aan dat hij naar de Prinses Mariannelaan in Voorburg wilde. De chauffeur reed via de Lekstraat, Binckhorstlaan naar de kruising Prinses Mariannelaan met de Hoekenburglaan waar de man wilde uitstappen. Hierbij bedreigde hij de chauffeur met een mes en dwong hij hem tot afgifte van zijn geld.

Signalement verdachte

Man lichtgetinte huidskleur. Had kort krullend haar. De chauffeur omschreef zijn belager als 'een sportschoolfiguur'. Lengte 1.65-1.75 mtr. Leeftijd circa 35 jaar. Hij droeg een gewatteerde jas.

Oproep getuigen

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.