Steekpartij Las Palmas | Regio15.nl

Steekpartij Las Palmas

Bij een vechtpartij in café Las Palmas aan de Hoefkade raakte dinsdag 28 augustus de 39-jarige eigenaar gewond. Het tumult in het café ontstond toen een aantal bezoekers die zich misdroegen eruit werden gezet. Eén van die bezoekers stak daarbij de eigenaar met een mes in zijn nek. 


De verdachte met de opvallende jas

Rond 23:30 ontving de politie een melding van een vechtpartij op de Hoefkade. Zo’n 20 man zou met elkaar op de vuist zijn gegaan. Ter plaatse was de groep al uit elkaar gegaan en trof de politie slechts enkele getuigen en personeel van het café aan. Het slachtoffer was inmiddels al naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij behandeld is aan steekwond. Het slachtoffer hield aan de steekpartij weliswaar blijvend letsel aan zijn hand over, maar wist doordat hij zich hevig verzette te voorkomen dat het voorval nog erger afliep.

Vlucht
Na de steekpartij vluchtte hij weg achterop een scooter vanaf de Hoefkade richting de Judith de Leysterstraat. Deze was aan de voorzijde wit en aan de achterzijde donkergekleurd, vermoedelijk zwart. De bestuurder van de scooter heeft een fors postuur, is ongeveer 30 jaar en droeg ook een wit petje. Hij had een spijkerbroek aan.

Vragen

Herkent u de man op de camerabeelden, al dan niet in combinatie met het opgegeven signalement? Of heeft u anderszins informatie die kan leiden naar de identiteit van de verdachte? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Hoefkade via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Signalement

De verdachte met de opvallende jas

Verdachte 1

Man van vermoedelijk Noord-Afrikaanse afkomst met een lichtgetinte huidskleur:
1.70 à 1.75 m lang en normaal postuur:
Zeer kort opgeschoren haar:
Gekleed in opvallende jas met donkere strepen met op de capuchon de letters A en E met op zijn hoofd een wit baseballpetje:

Locatie

Voor het bekijken van Google maps moet u cookies accepteren

Afbeeldingen