Vrouw beroofd van tas, getuigen gezocht | Regio15.nl

Vrouw beroofd van tas, getuigen gezocht

Den Haag - De recherche van Bureau De Heemstraat zoekt getuigen van een tasjesroof, maandag 17 december omstreeks 18.00 uur op de Paul Krugerlaan.


Een 68-jarige Haagse stapte tussen 18.00 uur en 18.30 uur op de Paul Krugerlaan uit de tram, waarmee ze vanaf de Vaillantlaan gereisd was. Toen de vrouw de kruising van de Paul Krugerlaan en de Kritzingerstraat naderde, voelde zij plotseling aan harde ruk aan haar tas, die aan haar schouder hing. Omdat de vrouw bang was dat ze ten val zou komen, liet ze haar tas los. Het slachtoffer zag vervolgens twee jongens vluchten, één op de fiets en de ander rennend.

Van de verdachten is het volgende signalement bekend

Noord Afrikaans uiterlijk, leeftijd 19 à 20 jaar oud, lengte ongeveer 1.65 m lang. Beiden mannen hebben een normaal postuur met kort zwart haar. Beiden waren gekleed in een donkere jas met daaronder een spijkerbroek.

Tips? Bel de politie!

Heeft u iets gezien van de beroving of heeft u informatie over de daders? Bel dan met de recherche aan Bureau De Heemstraat via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.