Getuigen babbeltruc gezocht | Regio15.nl

Getuigen babbeltruc gezocht

Den Haag - De recherche van Bureau Jan Hendrikstraat zoekt mensen die dinsdag 18 december iets gezien hebben van een babbeltruc aan het Louis Couperusplein of mensen die wellicht zelf ook slachtoffer zijn geworden.


Een nog onbekende man meldde zich dinsdag omstreeks 14.45 uur via de intercom bij een 79-jarige Haagse. Hij vertelde dat hij de postbode was en een belangrijke brief voor haar had. De vrouw liep naar de centrale toegangsdeur en liet haar voordeur op een kiertje staan. Omdat de vrouw twijfelde bij het aanhoren van het verhaal van de 'postbode', ging zij terug naar boven. Daar ontdekte zij dat het kwaad al geschied was: er was uit haar handtas geld weggenomen.
De man bij de voordeur had het volgende signalement:

Blanke man van ongeveer 30 jaar oud en 165 à  1.70 m lang. Hij had een gezet tot breed postuur met donker krullend haar en donkere wekbrouwen. Hij was gekleed in een donkere jas met een donkere broek en sprak met een harde stem.
Heeft u dinsdag iets gezien in de omgeving van het Louis Couperusplein wat met deze babbeltruc te maken kan hebben? Of is er wellicht ook bij u aangebeld met hetzelfde verhaal? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Jan Hendrikstraat via nummer 0900-8844.