Politie zoekt getuigen brand De Dreef | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen brand De Dreef

Den Haag - Na een explosie in een supermarkt aan De Dreef ontstond woensdagmorgen 19 december een uitslaande brand waarbij achttien woningen moesten worden ontruimd. De politie onderzoekt de oorzaak van de explosie en is op zoek naar getuigen.


Na de explosie, die rond 02.30 uur plaatsvond, waarschuwden omwonenden direct het alarmnummer 112. De hulpdiensten evacueerden in totaal achttien woningen, de bewoners werden tijdelijk elders ondergebracht. Niemand raakte gewond. Meer informatie over de brand is te lezen in een persbericht van de brandweer.

De brandweer had de brand snel onder controle. Nadat de brandweer haar materieel had weggehaald, zette de politie de omgeving van het pand af als plaats delict.

Getuigen gezocht

De politie onderzoekt de explosie en is op zoek naar getuigen van de brand. Heeft u voorafgaand aan de explosie rond 02.30 uur iets vreemds gezien bij de supermarkt aan De Dreef? Of is u iets opgevallen wat afwijkt van de normale omstandigheden in de straat? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Beresteinlaan via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.