Meisjes bedreigd na diefstal iPhone | Regio15.nl

Meisjes bedreigd na diefstal iPhone

Den Haag - In het park aan de Ver-Huellweg werden drie Haagse meiden dinsdag 18 december bedreigd met een mes nadat een onbekende man de iPhone van een van de drie gestolen had.


De drie stapten omstreeks 16.00 uur bij Madurodam uit de tram en liepen een stuk in de richting van Scheveningen toen zij op de Ver-Huellweg het park in gingen. In het park werd één van de drie, 16 jaar uit Den Haag, aangesproken door een man die vroeg of zij even kon kijken hoe laat het was. Het meisje pakte haar telefoon waarop de man deze direct uit haar handen trok. Op het moment dat zij de telefoon terug probeerde te pakken en bijval kreeg van haar vriendinnen, trok de man een mes en bedreigde het drietal. Uiteindelijk ging hij er vandoor, klom over een hek en reed in onbekende richting weg op een rood-oranje fiets.

Van de man is het volgende signalement bekend

Een Zuid-Europese man van 18 à  25 jaar oud. Hij was 1.80 à  1.89 mtr lang en had een normaal postuur, kort haar en spraak 'straattaal'. Hij was gekleed in een trui met daaronder een broek en had een witte Nike-pet op zijn hoofd.

Heeft u tips? Bel de politie!

Herkent u de man in het opgegeven signalement of heeft u woensdag iets gezien van deze beroving, bel dan met de recherche van Bureau Karnebeek vai nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.