Jongen steelt tas uit auto, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Jongen steelt tas uit auto, politie zoekt getuigen

Zoetermeer - Een nog onbekende man wist donderdag 20 december om 17.00 uur op de Westwaarts een tas uit de auto van een 79-jarige Zoetermeerse weg te nemen. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.


De vrouw had geld gehaald bij een bank en deed dit in haar tas. In een parkeergarage bij de Albert Heijn XL op de tweede etage zette de vrouw haar tas in haar auto. Een jongen nam de tas uit de auto weg op het moment dat de vrouw wilde instappen. De verdachte rende er met de tas vandoor en gleed voor het trappenhuis onderuit waarna hij snel weer opstond en wegrende. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalement

Van de verdachte is het volgende signalement bekend.
Jongen met een slank postuur en een lengte van ongeveer 1.80 mtr. Hij droeg donkere kleding en lichte sportschoenen. Op zijn hoofd droeg hij een wollen muts.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.