Politie zoekt getuigen brand ‘Doffertje Scheveningen’ | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen brand ‘Doffertje Scheveningen’

Scheveningen - Maandagavond 17 december rond 21.00 uur brak er brand uit in een pand aan de Dr. Lelykade in Den Haag (Scheveningen). In het pand zat een duivenwinkel ‘het Doffertje’. De politie onderzoekt de brand en is daarbij op zoek naar getuigen.


De brand werd ontdekt door de beheerder van de voormalige winkel. Een opslag van een roeivereniging, de duivenwinkel, een cafe en een garagebedrijf liepen door de brand aanzienlijke schade op. Een aantal duiven konden worden gered. De bewoners van het bovengelegen pand werden opgevangen.

De politie onderzoekt de oorzaak van de brand en is daarbij op zoek naar personen die meer informatie hebben over het ontstaan van de brand. De Forensische Opsporing (FO) van de politie onderzocht de afgelopen dagen het pand. Dit onderzoek is nog niet afgerond. Hoewel er vooralsnog geen concrete aanwijzingen zijn voor brandstichting, sluit de recherche van Bureau Scheveningen die niet uit.

Tips?

Heeft u informatie over de brand? Bel dan met de recherche van Bureau Scheveningen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan de M-lijn 0800-7000.