Woninginbreker overlopen: politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Woninginbreker overlopen: politie zoekt getuigen

Den Haag - De politie hield vrijdag 21 december om 6.00 uur, dankzij een dappere bewoner, een 20-jarige Hagenaar aan als verdachte van een woninginbraak in de Schuytstraat. Een tweede verdachte wist te ontkomen. De recherche heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.


In bedwang

Agenten kregen de melding dat in een woning in de Schuytstraat twee inbrekers waren overlopen en de bewoner achter één van de inbrekers aanzat. De bewoner wist, met behulp van omstanders, deze verdachte uiteindelijk in de Elandstraat in bedwang te houden. Agenten namen de verdachte van de bewoner over en namen hem mee naar het politiebureau voor verhoor. De Hagenaar zit nog vast.

Tips? Bel de politie

De recherche van politiebureau Scheveningen heeft de woninginbraak in onderzoek en is nog op zoek naar de twee verdachte. Bent u getuige geweest van de woninginbraak? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met de recherche van Bureau Scheveningen via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.