Poging brandstichting, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Poging brandstichting, politie zoekt getuigen

Naaldwijk - De recherche van politiebureau Westland is opzoek naar getuigen van een poging brandstichting in een voormalig schoolgebouw aan de Van de Doortogestraat.

Tussen vrijdag 28 december 19.00 uur en zaterdag 29 december 11.20 uur vernielden onbekenden een ruit van het gebouw en gooiden daar vuurwerk met daaraan een brandbare vloeistof naar binnen kennelijk met de bedoeling om brand te stichten. Het vuurwerk kwam echter niet tot ontbranding waardoor er geen verdere schade ontstond. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Vernieling door vuurwerk bel 112

In de aanloop naar de jaarwisseling is de politie een campagne gestart waarin wordt opgeroepen om 112 te bellen als u ziet dat een vernieling door vuurwerk plaatsvindt. Getuigen worden verzocht met hun mobiele telefoon beelden van de heterdaad situatie te maken en deze ter beschikking te stellen van de politie via de website

www.politie.nl/melden.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze poging tot brandstichting of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.