Handelaar in vuurwerk aangehouden | Regio15.nl

Handelaar in vuurwerk aangehouden

Den Haag - Politieagenten hielden zondag 30 december om 19.00 uur een 59-jarige Hagenaar in de Deimanstraat aan die vanuit zijn woning vuurwerk verkocht.

Agenten kregen informatie dat vanuit een woning in de Deimanstraat vuurwerk verkocht zou worden. In de straat zagen agenten dat een man de genoemde woning uitstapte. In zijn bezit had hij 1.000 crackers. De koper, een 27-jarige Hagenaar, werd aangehouden. In de woning troffen agenten 220 kilo illegaal vuurwerk aan. De handelaar werd in zijn woning aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak. De verdachten zitten nog vast.

Meld illegaal vuurwerk

Ook dit jaar is de politie op zoek naar informatie over de illegale opslag en verkoop van vuurwerk. Dit vuurwerk voldoet niet aan de veiligheidseisen die door de Nederlandse wet aan vuurwerk gesteld zijn, is gevaarlijk en kan leiden tot ernstig letsel. De politie roept dan ook op om de handel en opslag van illegaal vuurwerk te melden op 0900-8844. Doet u dit liever anoniem dan kan dit via M Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.