Oproep getuigen steekincident Oosterheem | Regio15.nl

Oproep getuigen steekincident Oosterheem

Zoetermeer - De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident op maandag 7 januari. In het parkje tussen de Den Bommelstraat, Bloemendaalstraat en de Driebruggenstraat in de wijk Oosterheem werd rond 11.40 uur een, 28-jarige Zoetermeerder, neergestoken.

Het slachtoffer heeft, omstreeks genoemd tijdstip, staan plassen in de bosjes waarna een man hem een duw gaf. Mogelijk irriteerde de man zich aan het plassen in het park. De man trok plotseling een mes en stak het slachtoffer neer. Deze raakte zwaar gewond en liep naar zijn woning in de omgeving. Het slachtoffer wist de bloeding te stelpen en heeft 112 gebeld.

Onderzoek

De politie van bureau Zoetermeer is een onderzoek gestart naar steekincident. Uit voorlopige onderzoekresultaten is duidelijk geworden dat de dader mogelijk woonachtig is in de buurt. De politie is dringend op zoek naar getuigen van het steekincident en bewoners die op basis van het signalement kunnen verklaren wie de dader zou kunnen zijn. Het slachtoffer heeft een donkere huidskleur.

Signalement

Het betreft een blanke man van ongeveer 1.70 m lang en 30 jaar oud, hij heeft een rond en bol gezicht en een klein kortharig baardje/sikje en tevens een kortharige snor. Hij droeg een bruine lange jas met capuchon. Verder droeg hij een donkerbruine spijkerbroek en zwarte Nike schoenen. De man had een normaal tot stevig postuur.

Getuigen wordt verzocht zich te melden via 0900 – 8844. Heeft men wel informatie, maar wil men anoniem blijven, dan kan gebeld worden met 0800 – 7000 (Meld Misdaad Anoniem).