Hoogbejaarde vrouw van tas beroofd, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Hoogbejaarde vrouw van tas beroofd, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een nog onbekende man beroofde donderdag 10 januari op de Arabislaan een 88-jarige Haagse hardhandig van haar handtas. De politie roept nadrukkelijk de hulp in van het publiek.


De vrouw liep rond 12.30 uur met haar rollator over de Arabislaan. Een nog onbekende man kwam haar tegemoet gelopen en zei dat hij haar handtas wilde hebben. De man trok vervolgens aan de tas, waarvan de hengsels stevig om de ropllator waren geslagen. De vrouw kwam daardoor ten val.

Vrouw werd over straat meegesleurd

De dader bleef aan de tas trekken, waardoor de hoogbejaarde vrouw enkele meters over de straat werd gesleurd. Uiteindelijk is de man er met de handtas vandoor gegaan in de richting van de Hoefbladlaan of de Aronskelkweg.

Signalement verdachte

De man is ongeveer 1.70 mtr lang, leeftijd circa 40 jaar, Hij heeft een licht getinte huidskleur en een stevig postuur. De man heeft zwart netjes gekamd haar. Hij droeg een zwart kostum en een lange zwarte overjas.

Oproep getuigen

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Loosduinen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.