32-jarige man mishandeld en beroofd, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

32-jarige man mishandeld en beroofd, politie zoekt getuigen

Zoetermeer - Een 32-jarige Hagenaar is in de vroege ochtend van zondag 13 januari beroofd en mishandeld door een groep nog onbekende mannen op de Vlamingstraat in Zoetermeer. Uit het niets werd het slachtoffer van zijn fiets getrokken.

Het slachtoffer fietste onder een tunneltje vanaf de Dorpsstraat, richting de Vlamingstraat, toen hij hard van zijn fiets werd getrokken. De man viel op de grond en werd een aantal keer hard geschopt door één van de verdachten. Een andere verdachte probeerde de man te beroven van zijn spullen. Toen de verdachten het idee hadden dat de politie eraan kwamen, renden ze hard weg. Het slachtoffer raakte tijdens de mishandeling/beroving lichtgewond.

Signalement

De verdachte die het slachtoffer mishandelde was blank, mogelijk met blond haar en 16 à 17 jaar oud. Hij droeg een petje met de letters NY erop, een donkere jas en spijkerbroek een lichte, hoge schoenen.

Van de overige verdachten is een summier signalement bekend. Eén van de verdachte had een donkergetint uiterlijk, de andere mannen hadden een blanke huidskleur. De meeste hadden een donker petje op, slechts één had een rood petje van de opdruk: Chicago Bulls. Één van de verdachten droeg ten tijde van de mishandeling een gele jas, een andere een beige jas. De verdachten spraken in straattaal tegen elkaar.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze mishandeling/straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.