Politie zoekt getuigen poging overval woning | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen poging overval woning

Rijswijk - De politie onderzoekt een poging overval op een woning aan de Lijsterbeslaan in Rijswijk waarbij een 15-jarige meisje werd bedreigd. Vrijdagmiddag 25 januari omstreeks 15.00 uur werd het 15 jarige meisje in haar woning overvallen door twee daders. Door de daders werd er geweld gebruikt tijdens de overval. Na de overval zijn daders er rennend vandoor gegaan. Door verschillende getuigen gezien dat ze via de Lijsterbeslaan, naar de Handelskade zijn gerend. Hierna ontbreek elk spoor.


Signalement verdachten

Verdachte één : circa 18 jaar oud, negroide (lichtgetint), mager/slank postuur, lengte ongeveer 170 mtr lang, grijze middellange jas, zwarte pet.
Verdachte twee: circa 20 jaar oud, negroide (lichtgetint), mager/slank postuur, lengte ongeveer 180 mtr lang. Hij droeg een donkerblauwe jas, halflang, waarbij de mogelijkheid bestond om rond de middel de jas wat strakker aan te trekken. Hij droeg een gebreide muts donker van kleur en een donkere trainingsbroek.

Oproep getuigen

Bent u getuige geweest van deze poging tot overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.