Jongen van ketting beroofd, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Jongen van ketting beroofd, politie zoekt getuigen

Zoetermeer - Drie mannen beroofden woensdag 30 januari om 14.45 uur op het Rakkersveld een 15-jarige Zoetermeerder van zijn ketting. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.


Het slachtoffer liep met een vriendje op het Rakkersveld toen er drie donkergekleurde mannen aankwamen lopen. Een van de mannen rukte de ketting van de nek van het slachtoffer waarna de verdachten wegrenden. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalement

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

Man van ongeveer 20 jaar, 1.75 - 1.80 lang en zwart rasta haar tot over zijn schouder. Hij droeg een spijkerbroek, een zwarte Armani bril,een blauwe trui met LA erop en goudkleurige Gucci schoenen met rode streep. Om zijn nek had hij een zilveren ketting met een kruis eraan. De man had een gouden voortand links boven.

Man van ongeveer 20 jaar, met zwart kort kroeshaar. De man had twee goudkleurige oorbellen met 'diamanten'. Hij droeg een blauw T-shirt met 'Crips' erop, een grijze joggingbroek en zwarte Lavin schoenen.

Man van ongeveer 20 jaar met zwart kort kroeshaar. De man droeg een zwarte joggingbroek

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.