32-jarige man mishandeld, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

32-jarige man mishandeld, politie zoekt getuigen

Den Haag - In een supermarkt op het Lorentzplein werd een 32-jarige medewerker woensdagmiddag 6 februari rond half 2 mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.


De medewerker zag een vrouw boodschappen vanuit haar mandje in een plastic tas stoppen nog voordat de producten waren afgerekend. Samen met een man liep de vrouw vervolgens naar een kassa. De man rekende andere producten af, dan die in de tas zaten. De medewerker liet blijken dat hij de twee verdachten in de gaten had. Hierop liepen zij terug de winkel in en legde de niet afgerekende producten terug in het schap. De Haagse medewerker besloot hierop samen met een collega de twee verdachten aan te spreken op hun gedrag. Nog voordat de 32-jarige man iets kon zeggen gaf de mannelijke verdachte een knietje in zijn zij en een stomp in zijn gezicht. Dit mondde uit in een vechtpartij. Uiteindelijk vluchtten de twee verdachten de winkel uit. De medewerker is door ambulancepersoneel verzorgd aan zijn verwondingen. De politie onzerzoekt de mishandeling en is op zoek naar getuigen.

Signalement verdachten

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

Verdachte 1:
Blanke man, 1.90m lang, zonnebank gebruinde huid, ongeveer 35-40 jaar oud met een stevig postuur. De man droeg een bril, had kort geknipt donker haar en ging gekleed in een zwarte jas en een blauwe spijkerbroek.

Verdachte 2:
Blanke vrouw, tussen de 1.60 en 1.65m lang, ongeveer 30 jaar oud met een normaal postuur. De vrouw had donker lang stijl haar en ging gekleed in een donker, bruine jas.

Tips? Bel de politie!

Heeft u woensdagmiddag 6 februari rond half 2 iets gezien van de mishandeling of van het tweetal in de supermarkt of in de directe omgeving? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Laak via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.