Minderjarige van telefoon beroofd, recherche zoekt getuigen | Regio15.nl

Minderjarige van telefoon beroofd, recherche zoekt getuigen

Den Haag - Een minderjarige jongen uit Rotterdam werd zaterdag 9 februari om 14.50 uur op de Paul Krugerlaan van zijn telefoon beroofd.


De jongen was op het Centraal Station in de Randstadrail gestapt en zag dat ook drie andere jongens waren ingestapt. Op de De La Reyweg stapte het slachtoffer uit en op de Paul Krugerlaan werd hij door de drie jongens die hij eerder in de Randstadrail had gezien aangesproken. De verdachten eisten de telefoon van de Rotterdammer op en gooide hem op de grond. Met de telefoon renden de mannen weg in de richting van de Loosduinsekade. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalement

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

Verdachte 1: Jongen van vermoedelijk Hindoestaanse afkomst van ongeveer 18 jaar. De jongen was ongeveer 1.75 mtr lang en had een nomaal postuur. Zijn haar was zwart en aan de zijkant opgeshoren. De jongen droeg in zijn linker oor een kristallen oorbel. Hij droeg een donkerblauwe Mont Clair jas, met lichtere mouwen van een kort model. Hij droeg een donkerblauwe spijkerbroek en donkere schoenen.

Verdachte 2: Jongen van vermoedelijk Hindoestaanse afkomst van ongeveer 18 jaar.De jongen was ongeveer 1.70 mtr lang en had een normaal postuur. Zijn haar was zwart. Vermoedelijk droeg deze verdachte in zijn linker oor een kristallen oorbel. De verdachte droeg een korte zwarte jas met de stiksels in de vorm van een ruit. Hij droeg een donkerblauwe muts van het merk Mont Clair met een embleem aan de voorzijde. Hij droeg een lichtblauwe spijkerbroek en donkere schoenen.

Verdachte 3: Jongen van vermoedelijk Hindoestaanse afkomst van ongeveer 18 jaar oud. De jongen was ongeveer 1.75 mtr lang en had een mollig postuur. Zijn haar was zwart en hij droeg een korte blauwe jas en een licht blauwe spijkerbroek.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.