Straatroof parkeerplaats Club Envy, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Straatroof parkeerplaats Club Envy, politie zoekt getuigen

Zoetermeer - Twee nog onbekende mannen beroofden in de nacht van zaterdag 2 maart op zondag 3 maart een 24-jarige vrouw op de Nederlandlaan in Zoetermeer. Op de parkeerplaats nabij Club Envy werd de vrouw bruut overvallen.


De vrouw had samen met een vriendin een feest bezocht in Club Envy. Rond 01.30 uur gingen zij richting huis. Onderweg naar de auto, die geparkeerd was op een parkeerplaats nabij de discotheek, kreeg het slachtoffer een harde duw in haar rug. Op datzelfde moment trekt iemand haar mobiele telefoon uit haar hand. De vrouw viel op de grond en bezeerde hierbij haar enkel.

Signalement

De daders hadden een blanke huidskleur en waren tussen de 18 en 25 jaar oud. Ze hadden beide een normaal postuur, kort, zwart haar en waren tussen de 1.70 m. en 1.80 m. lang. Één van de daders had een donkere winterjas aan met daaronder een donkere broek. De andere dader droeg een donkere jas met een bontkraag en een donkere, lange broek.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek en het vinden van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zotermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.