Politie zoekt getuigen van bedreiging met vuurwapen | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen van bedreiging met vuurwapen

Den Haag - De recherche onderzoekt een bedreiging met een vuurwapen die plaatsvond donderdag 14 maart op de Oude Haagweg bij de kruising met de Volendamlaan en is op zoek naar getuigen.


De bedreiging vond omstreeks 19.00 uur plaats. Twee nog onbekende mannen stapten uit een zwarte Audi A3 en liepen af op de auto van twee slachtoffers. De slachtoffers - twee 21-jarige mannen uit Zoetermeer en Den Haag – reden in een Renault Megane en zagen dat één van de man een vuurwapen had. Het tweetal reed hard weg en zo ontstond een achtervolging die uiteindelijke eindigde in de Haagse binnenstad. Het rechercheteam is op zoek naar getuigen die de twee voertuigen hebben zien rijden, of die de bedreiging gezien hebben.

Aanhoudingen

Donderdagavond hield de politie kort na de melding van de bedreiging twee personen aan op verdenking van betrokkenheid bij de bedreiging een 24-jarige Hagenaar en een 36-jarige Hagenaar. Beiden zitten nog vast. De politie zoekt nog naar de man in het lichtkleurige trainingspak.

Getuigen gezocht

De recherche komt graag in contact met getuigen die de twee auto’s hebben zien rijden of die de bedreiging gezien hebben. Belt u met 0900 8844. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.