Politie zoekt getuigen poging inbraak en achtervolging | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen poging inbraak en achtervolging

Den Haag - Een alerte getuige betrapte zaterdag 16 maart twee nog onbekende mannen toen zij trachtten in te breken in een woning in de Van Hogendorpstraat. De verdachten namen snel de benen. De politie is op zoek naar getuigen.


De 43-jarige Haagse melder zag rond 19.00 uur de twee mannen onder verdachte omstandigheden in de tuin van het slachtoffer lopen. Toen hij zag dat de twee probeerden in te breken, besloot hij erop af te gaan. Hierop kozen de verdachten het hazenpad. Ze renden vanaf de Van Hogendorpstraat over het zebrapad van de Stationsweg richting het Huygenspark. Daar raakte de melder hen kwijt. Rond de tijd van deze poging inbraak waren er vermoedelijk meerdere mensen aanwezig op de Stationsweg. De politie is op zoek naar mensen die iets van de inbraak of de achtervolging weten.

Signalement

Van de mannen is een beperkt signalement bekend. Twee licht getinte mannen met donkere jassen. Een van de daders droeg een donkere pet en handschoenen

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze poging inbraak en/of achtervolging of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek en het vinden van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Hoefkade via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.