Den Haag - Getuigen beroving gezocht | Regio15.nl

Den Haag - Getuigen beroving gezocht

Den Haag - De recherche onderzoekt een beroving van vier Israëlische toeristen rond 18.45 uur op het Zwarte Pad, ter hoogte van het eindpunt van de tramlijn. Twee mannen die zich uitgeven als politieagenten beroofden hen van ongeveer 2000 dollar.


De daders waren twee mannen, blank en lichtgetint. Beiden droegen (licht)blauwe kleding, met opdruk (gelijkend op epailletten). De lichtgetinte man is 45-45 jaar, met een breed postuur en rond gezicht, 1.75 m en droeg een donkerblauwe pet. Zijn spijkerbroek had scheuren op bovenbeen en knie. De andere man is ongeveer 40 jaar, heeft kortgeschoren lichtblond haar, is 1.70 m en heeft een normaal postuur. Hij droeg een brede riem over zijn kleding.

Tips? Bel de politie!

Nadat de toeristen aangifte deden, startte de politie een onderzoek en een Burgernetactie. Er werden vervolgens twee mannen aangehouden, die voldeden aan het signalement; zij bleken echter niks met de beroving te maken te hebben. De recherche is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien dat te maken kan hebben gehad met de beroving? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Scheveningen op telefoonnummer 0900-8844.