Den Hoorn - Ramkraak pinautomaat, recherche zoekt getuigen | Regio15.nl

Den Hoorn - Ramkraak pinautomaat, recherche zoekt getuigen

Den Hoorn - De recherche zoekt getuigen van een ramkraak op een bankgebouw zondag 13 mei om 03.35 uur op de Dijkshoornseweg.


Bij de politie kwam een melding binnen dat een bestelbus van het merk Fiat, type Doblo Cargo het pand van de bank was binnengereden. Bij de bank troffen agenten naast de auto ook een aantal gasflessen aan. Kennelijk wilden men deze gebruiken om de pinautomaat tot ontploffing te brengen. De pinautomaat stond in brand en is door de brandweer geblust. Uit de pinautomaat is geen geld weggenomen.

De Fiat Doblo Cargo bleek tussen woensdag 8 mei 21.00 uur en donderdag 9 mei 10.30 uur te zijn gestolen op het Lodewijk van Deysselhof in Delft. Direct na de melding zagen getuigen een lange jongen vermoedelijk met een donkere huidskleur in het donker gekleed wegrennen. Ook reden er twee scooters weg. Een van de scooters was een wit kleurige Zip, de andere scooter was donker van kleur. Op de scooter zaten drie personen. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. Agenten houden vandaag in de omgeving van de bank een buurtonderzoek.

Tip? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze ramkraak of van de diefstal van de gebruikte auto? Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.