Den Haag - Woningoverval Driebergenstraat, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Den Haag - Woningoverval Driebergenstraat, politie zoekt getuigen

Den Haag - Vrijdagavond 12 juli werd een bewoner in zijn woning door twee gewapende mannen overvallen en vastgebonden.


Het overvallenteam Twister van de politie onderzoekt de woningoverval en is op zoek naar getuigen.

Rond half 10 ’s avonds stonden ineens twee mannen in de woning van het 35-jarige slachtoffer. Hij werd door beide mannen bedreigd en met tape vastgebonden. De overvallers doorzochten de woning en verlieten met gouden sieraden, telefoons en een playstation de woning.

De twee daders zijn gevlucht vermoedelijk in de richting van de Bunnickstraat waar waarschijnlijk een vluchtauto op de hoek met de Van Leersumstraat klaarstond, het zou gaan om een grijze Ford Focus.

Signalement overvallers

De eerste overvaller betrof een Hindoestaanse jongeman, 20-25 jaar oud en ongeveer 1.70m lang. Hij droeg wijde kleren, een gekleurd jack, een donkerkleurige broek en een petje. Hij had lang, krullend, zwart vet haar in zijn nek (een zogenoemd Haags matje) en oorringen in zijn oren. Deze man had een zwart vuurwapen bij zich.

De tweede overvaller betrof een Noord-Afrikaanse man van ongeveer 1.80m lang met een slank postuur. Hij was ongeveer 21-22 jaar oud, droeg een glimmend zwart jack, een donkergrijze trainingsbroek en zwarte gympen. Hij had een mannenschoudertasje om (murse) en had in zijn hand een grote zwarte handtas.

Tips? Bel de politie

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met het overvallenteam Twister via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.