Voorburg - Getuige zorgt voor aanhouding inbrekers | Regio15.nl

Voorburg - Getuige zorgt voor aanhouding inbrekers

Voorburg - Dankzij de alertheid van een getuige hield de politie in de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 augustus rond 03.00 uur twee Hagenaars van 23 en 28 jaar, toen zij probeerden in te breken bij een garagebox aan de Sint Martinuslaan.


Een getuige zag hen en alarmeerde de politie. Op de Monsieur van Steelaan zag de politie een scooter rijden met daarop twee mannen die voldeden aan het signalement. De mannen zijn aangehouden en de politie onderzoekt de zaak verder. Het is nog niet bekend of de verdachten goederen uit de box hebben gestolen. Zij zitten nog vast voor verhoor.  

Blijf verdachte situaties melden!

Inwoners wordt gevraagd verdachte situaties te blijven melden. De politie ziet dat de meeste heterdaad aanhoudingen worden verricht door de combinatie van meldingen aan 1-1-2 en surveillances door de politie.

Let erop hoe verdachte personen eruit zien en in welke richting ze vertrekken, zodat u dit aan de politie kunt doorgeven. Noteer ook het merk en kenteken van het eventuele vervoermiddel. Het is van belang om zo snel mogelijk te bellen, immers een inbreker heeft slechts enkele minuten nodig om zijn slag te slaan en er vandoor te gaan.